R&D Processpecialist til Vitrolife i Aarhus

Har du et skarpt øje på kundens behov og sikrer du sammen med projektteam og projektleder at produktmål nås?

Favner og behersker du rollen som både Processpecialist i vandfaldsorienteret, integreret produktudvikling og som ”Product Owner” i traditionelt SCRUM drevne projekter?

Kan du bygge bro mellem de to projektprocesser og bruge værktøjer fra begge verdner som Product Owner i både HW- og SW-udvikling?

Og har du lyst til at bruge dine evner til at hjælpe ufrivilligt barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre?

Kan du svare ja til ovenstående – og er du den team-orienterede processpecialist der kunne motiveres af, at udvikle medicinsk udstyr i verdensklasse? – så vil vi meget gerne tale med dig!

Om Vitrolife

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 125 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører.

Vitrolife Group består af 3 divisioner (Consumables, Technologies og Genetic), hvor Vitrolife Technologies har hovedsæde i Viby ved Aarhus, og hvor du sammen med mere end 100 andre dedikerede kolleger vil have din daglige gang.

Du kan læse meget mere om Vitrolife her: www.vitrolifegroup.com

Stillingen

Vi søger en processpecialist til R&D, hvor der pt er ca. 35 ansatte med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører indenfor software, AI, mekanik, elektronik og sundhedsteknologi samt, fysikere og biologer.

Du bliver en integreret del af Engineering (som er en del af R&D), og kommer til at drive egne opgaver samt at indgå i udviklingsprojekter der arbejder på tværs af hele organisationen.

Generelt vil dine opgaver spænde bredt og være præget af et tæt samarbejde med projektleder og projektteam.

Nøgleord for dine opgave er bl.a.:

  • Nedbrydning af produktkrav i arbejdspakker og leverancer i både SW og HW
  • Sikre fokus på produktkrav og produktkvalitet i udviklingsprocessen
  • Være Product Managements ambassadør og produktejer ind i det daglige udviklingsarbejde
  • Deltage i nedbrydning af projektmål og succes kriterier
  • Product Owner rolle i SCRUM teams
  • Specificere, planlægge og gennemføre tests som validerer produktets kvalitet og imødekommer kunder og slutbrugeres forventninger

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund, og har praktisk erfaring med produktudviklingsprojekter.

  • Du kan bidrage med erfaring fra et lignende miljø, hvor innovation og produktudvikling er i fokus
  • Du har min. 5 års relevant erhvervserfaring samt +2 års erfaring med projekter fra formulering af målhieraki til produktlancering
  • Erfaring med både SCRUM og vandfaldsmodel for projekter er en stor fordel
  • Du kommunikerer ubesværet på flere niveauer på engelsk, mundtligt som skriftligt
  • Struktureret og systematisk, så du kan styre i en kompliceret produktudviklingsproces
  • Nysgerrig, videbegærlig og sætter stor pris på kvalitet i arbejdet
  • Hvis du har erfaring med certificerede processer og strukturerede udviklingsmodeller, er det et ekstra plus
  • Kan lytte og forstå samt at lære fra dig og er god til at formidle udfordringer og muligheder til andre

Yderligere vil erfaring indenfor Medical Devices eller anden relevant reguleret industri bringe dig helt frem i feltet. Hvis ikke, hører vi meget gerne fra dig alligevel.

Vi elsker desuden personligheder – og især din, hvis den er:

  • Struktureret og systematisk, så du kan lede og facilitere i en kompliceret produktudviklingscyklus
  • Dynamisk og engageret, så du sikrer fremdrift, og samtidig er nysgerrig, videbegærlig og sætter stor pris på kvalitet i arbejdet
  • Samt både kan lytte og forstå samt at lære fra dig og formidle dit fagområde til andre

Og vi har selvfølgelig gemt det vigtigste til sidst: Du er en god og inspirerende kollega med ret fantastiske samarbejdsevner. Så falder du nemlig helt naturligt i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere, som i øvrigt ser meget frem til at byde dig velkommen.

Vitrolife tilbyder

Virksomheden er præget af at være en global virksomhed med en uformel omgangstone, et godt socialt miljø, et fællesskab med et solidt værdisæt og et menneskesyn med fokus på trivsel og udvikling. Der er et stort råderum og handlefrihed for medarbejdere og ledere. Du vil få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og igennem samarbejdet med øvrige afdelinger få mulighed for at påvirke både produkter og processer.

Vitrolife tilbyder desuden mulighed for at deltage i virksomhedens lækre morgenmad – og frokostordning, fitnessfaciliteter, løbeklub, skiklub samt en aktiv personaleforening mm.

Din arbejdsplads vil være på Vitrolife Technologies i Viby, ved Aarhus, med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og er tæt på E45.