Scrum Master til Ase i København

Vil du være med til at levere fremtidens digitale løsninger? Brænder du for at arbejde agilt? Og har du lyst til at spille en central rolle i udviklingen af Ase Kundevendte digitale løsninger?

Vi søger lige nu en dygtig og initiativrig Scrum Master til vores kunde Ase i København.

Ase vil være de bedste til at levere konkurrencedygtige produkter inden for rådgivning og forsikring. De samarbejder om at skabe målrettede løsninger, der giver værdi for de mange – og giver deres kunder frihed til at vælge de løsninger, der passer dem bedst. I Ase går man gerne nye veje for at sikre sine kunder et solidt fundament i arbejdslivet – både som individ og som virksomhed.

I Ase er mulighederne mange og det er en arbejdsplads med stort fokus på digitalisering. Hos Ase får du stor indflydelse på din egen hverdag hos en organisation, der prioriterer et godt arbejdsklima højt. Du vil få en spændende arbejdsdag i et kompetent miljø, hvor der lægges stor vægt på balance mellem det professionelle arbejdsliv og hverdagen ved siden af jobbet.

I front på Digital Selvbetjening

Som Scrum Master brænder du for det agile og går forrest når værdierne skal udleves. Du coacher og guider teamet til, gennem de agile metoder, at skabe værdi. Det er naturligt for dig at styrke samarbejdet i teamet og du udnytter din viden og erfaringer, så du sammen med teamet kan skabe fremragende resultater.

Digital Selvbetjening er et team, som indgår i et partnerskab med Digital Salg om at skabe løsninger til Ases kernekunder. Det er en del af dit DNA at sikre processerne er værdiskabende for teamet. Ase har som mål at levere de bedste digitale løsninger til deres kunder og er i fuld gang med at arbejde hen imod et mere produktfokuseret mindset i forretningen. De forventer sig derfor meget af de kommende år og det vil give den rette profil mulighed for at udvikle gøre sine kompetencer gældende på tværs af Ase.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Facilitere Scrum events med fokus på løbende forbedringer og hyppig feedback
 • At støtte teamet i at fjerne forhindringer
 • At vejlede og coache Product Owneren, f.eks. på sammenhængen mellem vision og sprint mål
 • Facilitere diskussioner, beslutninger og problemløsning, så det sker i et åbent og tillidsfuldt miljø
 • At hjælpe teamet med at håndtere udefrakommende forstyrrelser

Din erfaring og kompetencer

 • Du har en mellemlang eller længere relevant uddannelse og erfaring fra en lignende stilling.
 • Du har stærke kommunikative evner og erfaring med Scrum Master rollen.
 • Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde i et set-up, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet.
 • Du kan sikre alle bliver hørt, og konflikter skaber refleksioner og en positiv forandring.
 • Du formår at få team, Product Owner, ledelse og forretning til at spille sammen, gennem fælles mål med respekt for forskelligheder.
 • Du er modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team, samt resten af organisationen i nye måder at gøre tingene på.
 • Du skifter naturligt mellem de forskellige Scrum Master stances efter teamets modenhed og behov.
 • Du er kreativ og effektiv i din facilitering af events, og evner at være teamets spejl, så de løbende forbedrer deres effektivitet og effektivitet.
 • I dit arbejde har du fokus på kunden og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger.
 • Du er holistisk og samtidig i stand til at se overordnede leverancer og mål på tværs af teams, brudt ned i mindre selvstændige opgaver med høj forretningsværdi.


Ase prioriterer et godt arbejdsklima højt – en glad medarbejder er en effektiv medarbejder. Her arbejder du 37 timer om ugen med afsæt i en sund work-life balance, betalt frokostpause, sund og varierende kantineordning, frugt, massage samt sociale arrangementer.