Software Manager til Vitrolife

Er du passioneret omkring ledelse og produktudvikling? Vil du være med til at gøre en forskel i et ”Feel-good” domæne? Elsker du at ping-ponge med dine kompetente kollegaer? Hvis du samtidig tænder på den ultimative mission, er du kommet til rette sted! Vi søger en Software Manager til vores kunde Vitrolife.

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. Vitrolife udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 125 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører. Koncernen har bred erfaring inden for fertilitetsområdet og bidrager til videnskabelige undersøgelser på højt niveau.

Vitrolife Group består af 3 divisioner (Consumables, Technologies og Genetic Services), hvor Vitrolife Technologies har hovedsæde i Viby ved Aarhus, hvor du sammen med mere end 100 andre dedikerede kolleger vil have din daglige gang.

Konkret søger vi manager til en ny funktion i Software Solutions hvor du i samarbejde med den øvrige udviklingsafdeling skal bidrage til nye spændende produkter. Du får ansvaret for et udviklingsteam der på nuværende tidspunkt tæller 5 medarbejdere med en forventning om at teamet vokser i takt med resten af forretningen. Der er både softwareudviklere og AI specialister i teamet. I roadmappet for teamet ligger der række nye produkter og services og måske skal du have den spændende opgave, at styre dine kollegaer i realiseringen af disse. Sammen med resten af produkterne hos Vitrolife skal det være med til at konsolidere positionen som verdensførende indenfor deres felt. Som person går du forrest med det gode eksempel og du vil nok også foretrække stadig at få lejlighed til at kode en smule.

Du får 35 dedikerede kolleger i R&D afdelingen – software-, mekanik- og elektronik-ingeniører, fysikere, biologer og AI-eksperter. Ligesom dig har de stor indflydelse på egne opgaver og på afdelingens fremtidige opgaver blandt andet med deltagelse i strukturerede udviklingsprocesser – fra idégenerering og implementering til produktlancering.

Vitrolife bestræber sig på at være fremme i førerfeltet teknologisk og prioriterer at holde det faglige niveau højt.

Dine faglige kvalifikationer

 • Vi søger en kandidat der skal bidrage med sin ledelseserfaring som samtidig har en tung professionel erfaring med softwareudvikling
 • Du har +5 års erfaring med softwareudvikling – og gerne erfaring med projekter der går hele fra analyse til produktlancering.
 • Du har sikkert en baggrund som ingeniør, datalog eller lignende
 • Du har erfaring med direkte personaleledelse og finder det inspirerende og motiverende at se medarbejdere udvikle sig
 • Du kommunikerer ubesværet på flere niveauer – mundtligt som skriftligt
 • Erfaring med C# og .NET og en stærk forståelse, af hvad der er robust af software design.
 • Forståelse for AI og Deep Learning. Du har erfaring med Gantt diagammer, afdelings- og projektbudgettering, ressourceplanlægning mv.
 • Kan lytte og forstå samt at lære fra dig og god til at formidle udfordringer og muligheder til andre
 • Struktureret og systematisk, så du kan begå dig i en kompliceret produktudviklingsproces
 • Nysgerrig, videbegærlig og sætter stor pris på kvalitet i arbejdet
 • Hvis du har erfaring med certificerede processer og kan følge en struktureret udviklingsmodel, er det et ekstra plus

Og vi har selvfølgelig gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.

Vitrolife tilbyder

Virksomheden er præget af en uformel omgangstone, et godt socialt miljø, et fællesskab med et solidt værdisæt og et menneskesyn med fokus på trivsel og udvikling. Der er et stort råderum og handlefrihed for medarbejdere og ledere. Du vil få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og igennem samarbejdet med øvrige afdelinger få mulighed for at påvirke både produkter og processer.

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. Vitrolife tilbyder endvidere mulighed for at deltage i virksomhedens lækre morgenmad – og frokostordning,

Din arbejdsplads vil være på Vitrolife Technologies i Viby, ved Aarhus, med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og er tæt på E45.

Ansættelsesvilkår og løn forhandles individuelt på et attraktivt niveau.