ERP-konsulent til BPW Finans A/S

For vores kunde, BPW finans A/S, søger vi en erfaren ERP-konsulent. BPW Finans A/S er en del af BPW-koncernen, og fra deres lokation i Kolding, servicerer de koncernens eftermarkedsgruppe med IT og finansielle services.

Virksomheden står foran at skulle udrulle og drifte MS D365FO ud til mere end 20 selskaber i gruppen, som tilsammen har over 1000 medarbejdere i Europa.

BPW finans A/S søger en ERP-konsulent med ekspertise inden for integrationer og generel D365FO udvikling og konfiguration. Som en del af et team på snart 18 dygtige kolleger, vil du blive ansvarlig for at håndtere komplekse ERP-projekter, med særligt fokus på integrationer af eksterne systemer. Du vil arbejde tæt sammen med det interne team og eksterne interessenter, for at sikre en succesfuld implementering og efterfølgende support af ERP-løsningen.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Identificere og forstå behov og krav til ERP-integrationer.
  • Udvikle skræddersyede integrationsløsninger mellem deres ERP-system og andre systemer (f.eks. WMS, disponeringsværktøjer og EDI)
  • Sikre en problemfri og effektiv dataoverførsel mellem systemer
  • Optimering af ERP-processer og identifikation af automatiseringsmuligheder
  • Udføre test, fejlfinding og support i forbindelse med ERP-integrationer

Dine kvalifikationer:

Du har nogle års erfaring som ERP-konsulent eller en relateret rolle, og besidder stærke tekniske færdigheder inden for ERP-integrationer, gerne med kendskab til Lobster Middleware.

Der forventes desuden at du har erfaring med udvikling af tilpassede integrationer og dataudveksling, samt har en dyb forståelse af ERP-processer og best practice. Der søges derfor en som har:

  • Evnen til at analysere og løse komplekse problemer
  • Erfaring med projektledelse og som formår at arbejde effektivt i teams
  • Fremragende kommunikations- og præsentationsevner på både dansk og engelsk – hvis du kan tysk er dette en fordel.

Hvad BPW tilbyder:

BPW finans A/S tilbyder en spændende stilling i en stor international virksomhed med et dynamisk og professionelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et dedikeret team med erfarne kollegaer, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder og vokse professionelt.


Hvem er BPW?

BPW Aftermarket Group, som er en del af i BPW Group sikrer pålidelig og hurtig forsyning af reservedele til lastbiler og trailere i hele Europa. Med mere end 170 filialer i 19 lande tilbyder de en omfattende service. Deres produktportefølje omfatter originale reservedele fra alle relevante producenter af kommercielle køretøjer samt løsninger til reparation af ældre køretøjer. BPW Aftermarket Group sikrer at værksteder og køretøjsoperatører reparerer og vedligeholder alle køretøjer hurtigt, sikkert og effektivt.