IT contract Manager

Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren?

Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danmark? Og vil du være en del af en af Danmarks største interne juridiske contract management enheder i et stærkt fagligt miljø og et godt fællesskab? Så er du måske vores nye kollega i Contract Management og Legal.

Vi søger dig, der kan eller gerne vil lære at varetage rollen som IT Contract Manager, der kan bidrage til at opbygge, rådgive, udfordre og understøtte Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) indenfor IT Contract Management.

I UFST understøtter og driver vi digitaliseringen af den danske skatteforvaltning. Vores arbejde har stor bevågenhed – både politisk og i offentligheden.

Contract Management og Legal (CML) fungerer som styrelsens interne ”advokatkontor” i relation til it-kontraktretlige spørgsmål samt håndteringen af forhandlinger og tvister. Gennem vores specialiserede juridiske ekspertise, teknologiske indsigt og brancheforståelse leverer vi pragmatiske, værdiskabende og operationelle løsninger på komplekse juridiske problemstillinger. Vi har det rammesættende ansvar for den strategiske udvikling og ambitiøse professionalisering af kontrakt – og leverandørstyring på tværs af Skatteforvaltningens it-kontraktportefølje.

Om stillingen
Som IT Contract Manager har du en central rolle i forhold til at håndtere it-kontrakter og samarbejdsfladen til vores interne samarbejdspartnere såvel som eksterne leverandører i forbindelse med it-drift, -nyudvikling og -videreudvikling. Du kommer til at styre på en portefølje af kritiske it-kontrakter, deltage i udbud med et kontraktstyringsperspektiv, sikre udvikling, vedligehold og optimering af kontraktparadigmer og processer, håndtere og udvikle samarbejdet med vores leverandører og udvikle området med et mere strategisk fokus.

Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø med 15 andre IT Contract Managers, hvor humor og ordentlighed er i højsædet. Du bliver bl.a. kollega til vores IT Contract Manager Kristine, som fortæller: ”I CML bringer vi hver dag vores erfaring i spil, når vi understøtter kollegaer i Skatteforvaltningen, med vores håndtering af store og særlig komplekse it-kontrakter. På kontoret er det ikke kun fagligheden, men også humøret, der er højt, når vi udveksler viden eller fortæller om weekenden der gik.”

Fokus på it-ret, kontraktstyring og projektledelse
Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur., eller en anden relevant uddannelse på kandidatniveau med juridisk og kommercielt fokus. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, og vi sørger for at lære dig op. Vi forventer, at du har stærke juridiske kompetencer med et generelt kendskab til IT, it-ret og kontraktstyring af it-kontrakter.

For stillingen gælder, at du er analytisk stærk og kan finde løsninger på ofte vanskelige problemstillinger. Du er nysgerrig, udviser engagement og går til opgaveløsningen med en positiv indstilling. Derudover har du blik for detaljerne, er en udpræget holdspiller samt besidder gode kommunikative evner skriftligt såvel som mundtligt.

Vi tilbyder
Udviklings – og Forenklingsstyrelsen kan tilbyde dig en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt juridisk miljø. Du får også:

 • mulighed for at bidrage til intern udvikling f.eks. deltagelse i udviklingsprojekter
 • et miljø med høj faglighed og en stærk teamspirit, hvor sparring og udvikling prioriteres
 • udfordrende arbejdsopgaver i en stor organisation med udviklingsmuligheder
 • en dynamisk arbejdsdag, hvor der er plads til sjov og spas
 • løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse

Om kontoret Contract Management og Legal
Du vil blive ansat i kontoret Contract Management og Legal, der hører ind under fagområdet Ressourcer og Portefølje. Vi arbejder tæt sammen med de øvrige kontorer på tværs af UFST.

Kontoret består af tre contract management teams, et legal team og et license management team, der bl.a. har følgende opgaver:

 • Kontrakt og leverandørstyring af Skatteforvaltningens samfunds – og forretningskritiske it-kontraktportefølje
 • Håndtering af samarbejdsflade til vores interne samarbejdspartnere såvel som eksterne leverandører i forbindelse med it-drift, nyudvikling og – videreudvikling
 • Deltagelse i IT-udbud med et kontraktkonciperings-perspektiv
 • Udarbejdelse og løbende vedligeholdelse af kontraktparadigmer indenfor drift, udvikling – og vedligeholdelse
 • Udvikling af samarbejdet med vores leverandører og strategisk udvikling af vores område
 • Gennemførsel af forhandlinger og tvistløsning, herunder håndtering af rets- og voldgiftssager
 • Diverse juridisk ad hoc rådgivning til kolleger i kontoret samt øvrige interessenter i UFST

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send en ansøgning og CV via linket ”Søg jobbet” hurtigst muligt – vi tager løbende kandidater til samtale. Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte UFST's rekrutteringspartner, Recruit IT.

UFST forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen, og der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten [AC], overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresse på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.