IT Forretningskonsulent til Munck Gruppen

Netop nu søger vi en erfaren forretningskonsulent med solid forståelse for økonomi- og forretningssystemer til Munck Gruppens hovedkontor i Nyborg.

Munck Gruppen er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med afdelinger og aktiviteter i både Danmark og udlandet. Koncernen består af selskaberne Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering. Sammen og hver for sig bygger vi infrastruktur i alle afskygninger.

Grundet vækst og øget fokus på nye IT-systemer ønsker vi netop nu at udvide Munck Gruppens IT-afdeling med en dygtig og erfaren forretningskonsulent. Afdelingen består i dag af 7 medarbejdere, heraf 2 supportere, 2 forretningskonsulenter, 2 administratorer og 1 afdelingschef.

Hvad skal du lave?

I samarbejde med de øvrige 2 forretningskonsulenter får du ansvaret for at understøtte den daglige drift og support af vores økonomisystem og applikationer i Munck Gruppens datterselskaber samt medvirke til en konstant udvikling og fornyelse af systemerne.

Vi arbejder med AX2012/D365, Promark, C7, Robex, Idus, DocuNote, DocuBizz samt flere egenudviklede systemer, som understøtter vores forretning. I arbejdet med systemerne vil du få en tæt kontakt til virksomhedens mange IT-brugere.

Eksempler på opgaver:
• Vedligehold og optimering af eksisterende applikationer og forretningssystemer
• Kontakt til eksterne udviklere og test af rettelser
• Deltagelse i systemforbedringer og implementering af nye IT-løsninger
• Softwaresupport samt test og validering af software
• Dokumentation af opsætning og rutiner

Hvem er du?
Du har en solid forståelse for økonomi- og forretningssystemer og erfaring fra lignede stilling.

Desuden forventer vi, at du:
• har en relevant uddannelse
• har erfaring med en eller flere af overfornævnte systemer
• kan arbejde selvstændigt og som del af et team
• kan bevare overblikket – også i travle perioder
• er god til målrettet og situationstilpasset kommunikation
• arbejder analytisk, struktureret og løsningsorienteret
• er nysgerrig og serviceminded

Hvad får du?
Vi tilbyder en spændende, varieret og udfordrende stilling med gode muligheder for at præge IT-strategien, herunder valg af nye IT-systemer samt dine egne opgaver. Ligeledes får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling, bl.a. via kurser og efteruddannelse.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i IT-afdelingen, hvor der gennemgående er en uformel omgangstone og højt til loftet.

Du refererer til afdelingschef Pernille Munck.

Løn efter kvalifikationer, pension, sundheds- og kantineordning.

Tiltrædelse: Snarest muligt – vi indkalder løbende til samtaler.


Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.