Sales Manager til højteknologisk start-up

SulfiLogger A/S, Aarhus N

Vil du i rollen som Sales Manager udbrede banebrydende sensorteknologi til gavn for både klima og miljø? Vil du udbygge og vækste markedet for SulfiLogger’s innovative produkter? Og drives du af at sætte retningen for en ny salgsorganisation og ikke mindst skabe det gode salg? Så er det lige dig, vi leder efter.

SulfiLogger A/S er en højteknologisk virksomhed, der har taget hul på en spændende vækstrejse og lanceret en ny innovativ svovlbrintesensor til den danske og internationale spildevandsbranche. I fremtiden forventes desuden vækst og betydeligt salg til yderligere brancher, som fx naturgas, biogas og Power-to-X. Det skal du være med til at skabe.

Salgsledelse med fokus på styrket markedsposition og salgsorganisation
Din primære opgave som Sales Manager er at styrke salgsorganisationen og markedspositionen for SulfiLogger. Du vil også få ledelsesansvaret for salg- og marketingsteamet og marketing, hvor det vil være din opgave at sætte retningen for teamet og opbygge kompetencerne. Du vil således få en nøgleposition i SulfiLogger, da vi har brug for din erfaring med salgsledelse og dine evner til selvstændigt at drive salgsprocessen både i Danmark og internationalt.

Hertil vil dine opgaver også være:
* Aktivt, opsøgende salgsarbejde relateret til nye kunder i Danmark og i udlandet
* Udvikling og operationalisering af salgsinitiativer, der udspringer af vækststrategien
* Deltagelse i events for nye og eksisterende kunder
* Bidrage til at styrke teamets salgskompetencer
* Online møder og fysiske møder med kunderne

Erfaren Sales Manager med drivkraft til at gøre en forskel og bygge op
I rollen som Sales Manager forstiller vi os, at du minimum har fem års erfaring med opsøgende salg og hertil dokumenterbare resultater. Din uddannelse og baggrund må gerne indeholde en kommerciel og teknisk kombination, men vigtigst er det, at du brænder for at sælge, skabe vækst og resultater.

Vi tænker også at du er rutineret bruger af MS Office-pakken og CRM (fx Dynamics 365 fra Microsoft). Det er også vigtigt for stillingen, at du kan kommunikere flydende på dansk, taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau. Det vil derudover være en fordel hvis du kan begå dig på tysk.
Endeligt er erfaring med brancher inden for spildevand, biogas, olie&gas, Power-to-X og lignende en fordel, men ikke et krav.

Som person er du proaktiv og resultatorienteret med en kommerciel og teknisk pondus. Via din positive tilgang har du let ved at skabe kontakter, ligesom du ubesværet kommunikerer på alle niveauer af organisationen også gerne om teknisk udfordrende områder.

Vi forestiller os at du er drevet af salgspassion og derudover repræsenterer en god balance mellem naturvidenskabelig interesse og teknisk know-how. Du er en selvstarter, der arbejder selvstændigt og initiativrigt med den opsøgende kontakt og bliver ved, til opgaven er løst og ordren i hus. Det er afgørende, at du er omstillingsparat og at du vil trives i en mindre og flad organisation med stort vækstpotentiale, hvor to dage ikke er ens og dine muligheder for at påvirke udviklingen er store.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling i et ambitiøst og agilt team af veluddannede vidensmedarbejdere. SulfiLogger er en ung start-up-virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor indbyrdes respekt. Tonen er uformel og der er mulighed for stor grad af indflydelse og således kort fra idé til eksekvering.
Der vil være ca. 15-20 rejsedage om året, og resten af salgsarbejdet vil foregå via kontoret i Aarhus N.

Søg stillingen
Send din ansøgning ved at klikke på ”søg jobbet”. Din ansøgning behandles fortroligt og vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen kontakt CEO Søren Porsgaard på spo@sulfilogger.com eller 42 41 42 14.

Om SulfiLogger
SulfiLogger A/S er en højteknologisk virksomhed, der producerer og sælger en ny innovativ svovlbrintesensor til blandt andet spildevandsbranchen. Vi udspringer af sensorproducenten Unisense A/S og beskæftiger i dag 13 medarbejdere i Skejby. Vi er på en ambitiøs vækstrejse, hvor vi etablerer en helt ny standard inden for svovlbrintemåling.