NAV konsulent til Navitrans

Har du kendskab til NAV, en baggrund som konsulent og brænder du for IT? Så har du nu muligheden for at blive en værdifuld del af en succesfuld IT-virksomhed i fuld ekspansion. Navitrans søger en NAV konsulent til deres internationale konsulentteam.

Om jobbet
Siden 1999 har Navitrans specialiseret sig i at udvikle og implementere logistiksoftware af høj standard indenfor transport-, lagerhotel- og forwardingindustrien. For at udbrede Navitrans’ løsninger i Danmark, vil du sammen med dine danske og internationale kolleger videreudvikle Navitrans’ kundeportefølje.

Som NAV konsulent hos Navitrans er det din opgave at foretage kundebesøg, og i samarbejde med det internationale team, udføre behovsanalyse og implementere den mest effektive og komplette softwareløsning. Navitrans holder til i topmoderne kontorlokaler i Aahus og det er en mulighed at arbejde hybrid.

Dine kvalifikationer

  • Det er en fordel hvis du har en baggrund indenfor transport- og logistikbranchen og gerne som superbruger af Navitrans løsningen. Alternativt har du et indgående kendskab til Navision eller Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Du har en stærk teknisk indsigt og ved hvor projektlederen skal være opmærksom. Har du allerede arbejdet med IT løsningsdesign, så er du klædt godt på
  • Du trives med at være bindeled mellem forretning og udvikling og du evner at se muligheder mellem mennesker, processer og teknologi

Er du Navitrans’ kommende NAV konsulent, så send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet" – vi glæder os til at høre fra dig.

Om Navitrans

Navitrans er grundlagt i ’99 i Belgien som specialister med logistisk software baseret først på Navision og senere på Dynamics NAV. Derfra er de hurtigt vokset fra at være et lille firma til en international virksomhed med 300 kunder i mere end 30 lande i dag. Navitrans har kontorer i Belgien, Frankrig, Tyskland og Litauen og har et udvidet partnernetværk i andre lande. I Danmark har de kontor i Aarhus V.