Senior .Net udvikler til OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a. er på en særdeles interessant og fagligt udfordrende digital udviklingsrejse. Til et af deres softwareudviklingsteams søger Recruit IT for OK en Senior .Net Udvikler med erfaring og gode kompetencer fra udvikling af løsninger med anvendelse af MS platformen som toolset.

VIRKSOMHEDEN
OK a.m.b.a. er et landsdækkende energiselskab med hovedkontor i Aarhus. IT-afdelingen består af mere end 60 kollegaer, hertil kommer et større antal eksterne konsulenter. Der er stor aktivitet i udviklingsafdelingen og stort fokus på at arbejdet, der udføres er omdrejningspunktet i den digitale udviklingsrejse, OK er på.

Du vil blive en del af et softwareudviklingsteam med i alt 14 kollegaer, hvor jeres fokus er på at udvikle løsninger med udgangspunkt i Microsoft teknologi platform.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed, som har set værdien af at tilbyde attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikringer, efteruddannelsesmuligheder, kantineordning mv.

STILLINGEN
Du vil medvirke til at udvikle og vedligeholde systemer samt tilknyttede integrationer, gennem en række udviklingsprojekter. Det drejer sig både om interne systemer og backend til OK App’en.

Dit fokus og ansvar, som Microsoft udvikler, er bl.a.:

  • Udviklingsprojekter i samarbejde med kollegaer og deltagere fra andre afdelinger i OK
  • Kravsafklaring og dokumentation
  • Driftsstøtte
  • 2nd line support på udviklede systemer

Udviklingsmiljøet er baseret på Microsoft-teknologier, og du har indgående erfaring med C#, Unittest og Mocking, Entity Framework samt Winforms. MS SQL er en central del af OK’s systemudvikling, så erfaring med dette, vil også blive prioriteret. OK er løbende i gang med en modernisering af deres backend for at imødekomme forretningens stigende krav til digitalisering. Du vil blive en vigtig del af den proces.

PERSONEN
Du er en kompetent og professionel applikationsudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter. Vi forventer, du en relevant uddannelsesmæssig baggrund som et godt udgangspunkt – gerne med min. 5 års erhvervserfaring. Du er imødekommende og byder gerne ind i forhold til opgaverne og har en faglighed, som gør, at du også er i stand til at sparre med kollegaer både i og uden for afdelingen. Du forstår samspillet mellem IT og forretning og formår hurtigt at sætte dig ind i systemer. Du evner at afklare og beskrive en opgave inden du går i gang.

Som personlig baggrund forventer vi, at du har:

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund – kunne f.eks. være cand.scient, cand.it, softwareingeniør el.lign.
  • 5 års erfaring fra en lignende rolle.
  • En nysgerrighed på teknologi og at du er teknisk særdeles velfunderet, specielt i Microsoft-backend teknologier.
  • En selvstændig og pragmatisk tilgang til dit arbejde som udvikler.
  • Evner til at skrive og tale både dansk og engelsk
  • En kommunikerende tilgang til samarbejde med kollegaer i udviklingsafdelingen, i it-afdelingen og i OK som helhed.

OK TILBYDER
Du bliver en del af en IT-afdeling i kraftig vækst, hvor du er med til at præge udviklingen på vores digitale platforme. Du vil få reference til afdelingsleder Thomas Lander Christensen. Du kommer til at sidde i en applikationsudviklingsafdeling med en række dygtige og erfarne C#-udviklere og du bliver en del af et professionelt miljø med høj faglighed. Der er god aldersspredning og diversitet i afdelingen. Vi har et godt humør, og vi sætter altid barren højt i vores arbejde.

Hvis du er den rette til jobbet, tilbyder vi dig attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring, efteruddannelsesmuligheder, og kantineordning.

Derudover bliver du en del af en attraktiv virksomhed i vækst. Du bliver en del af holdet i Viby, hvor de samlet sidder ca. 350 kolleger. I dagligdagen er værdier som tillid, ansvarlighed og holdånd vigtige for OK. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruit IT, Partner Claus Porse på tlf. 2087 8617.
____________________________________________________________________________________

Energiselskabet OK
OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK-koncernen er godt 800 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.