Finance Manager til IT-virksomhed i Århus

Har du solid økonomisk erfaring med både virksomhedsdrift og M&A – og har du ambition om at varetage en central rolle i en vækstende virksomhed med sund økonomi? Så er denne stilling som Finance Manager en unik mulighed.

Drift, ledelse og automatisering som fundament for udvikling

For vores kunde, en større IT konsulentvirksomhed i Århus, søger vi en erfaren Finance Manager, som både har kompetencerne og motivationen til at udvikle den eksisterende økonomifunktion. Opgaverne spænder vidt fra klassisk økonomisk drift til optimering af regnskabsprocesser, datadrevne indsigter, ledelsesrapportering og integration af opkøbte virksomheder.

Virksomheden har stærke ambitioner om vækst og effektivisering uden at gå på kompromis med god ledelse, attraktiv kultur og trivsel. Udover de økonomiske og finansielle opgaver indeholder rollen som Finance Manager også ledelsesansvar for de øvrige kollegaer i økonomifunktionen.

Opgaverne spænder vidt fra strategisk til eksekverende niveau. Blandt disse kan følgende fremhæves som centrale opgaver:

  • Månedsrapportering og sikring af præcis og rettidig økonomisk rapportering
  • Ledelse og udvikling af et mindre team af dedikerede medarbejdere
  • Varetagelse af bogholderiet og den daglige regnskabsmæssige drift
  • Regnskabsmæssig og systemmæssig integration ved opkøb
  • Centralisering og automatisering af regnskabsprocesser

Erfaren økonom med intuitiv motivation til at gå forrest

Den ideelle kandidat kommer formentlig med en baggrund fra revision – meget gerne fra et større revisionshus. Denne baggrund har forventeligt bidraget til en solid regnskabsmæssig værktøjskasse, hvor der er både kompetencer og overskud til at udvikle og optimere forretningskritiske processer.

Microsoft Excel er naturligvis et af dine skarpeste redskaber i dagligdagen og du forstår at anvende avancerede funktioner til dataanalyse og rapportering. Både i og udenfor Excel har du en struktureret og analytisk tilgang til opgaveløsning. Erfaring med Microsoft Power BI er et plus.

Som menneske falder det dig naturligt at tage ansvar og vise vejen. Du er tillidsskabende, stabil og ikke mindst ambitiøs i din lederrolle. Du sætter baren højt – både for dig selv og resten af teamet og ved, at samarbejde er nøglen til succes.

Du er foran på point, hvis du kan tjekke nedenstående af:

  • Dokumenteret erfaring inden for revision og regnskab
  • Solid erfaring med dataanalyse og rapportering
  • Stærke lederevner og erfaring med teamledelse
  • Erfaring med M&A og implementering af ERP systemer

Et betroet ansvar, som bygger på tillid og ordentlighed

Rollen som Finance Manager hos vores kunde er en sjælden mulighed, hvor der er attraktive perspektiver i udvikling af stillingen. Den rette profil har mulighed for at indtage en central rolle med både ansvar og indflydelse på den videre vækst og udvikling af virksomheden.

Udover det økonomiske team vil du få et tæt samarbejde med både CEO og bestyrelse, som bygger på tillid og tæt dialog.

For yderligere information kontakt venligt partner i Recruit IT, Mia Grodt på telefon 31316615 eller mia@recruit-it.dk.