IT-Supporter til Global Evolution Asset Management

For vores kunde, Global Evolution Asset Management A/S, søger vi en erfaren IT-supporter.

Som IT-supporter vil du være en del af deres IT-afdeling, der står for at yde support og service til deres medarbejdere. Du vil primært arbejde med Microsofts produkter, såsom Windows, Office 365, Teams, Outlook, etc. Du vil også have ansvar for at installere, opdatere og fejlfinde hardware, såsom computere, printere, skærme, etc.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • At modtage og besvare henvendelser fra dine kollegaer via telefon, mail og walk-in
 • At løse IT relaterede problemer hurtigt og effektivt
 • At dokumentere og registrere sager i deres IT system
 • At holde dig opdateret på de nyeste IT trends og teknologier

Global Evolution forventer, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:

 • En relevant IT uddannelse eller erfaring indenfor IT support
 • Godt kendskab til Microsofts produkter og hardware

  • både OnPrem Active Directory, Microsoft Entra ID samt Intune

 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • En serviceorienteret og løsningsfokuseret tilgang
 • Er fleksibel og kan håndtere flere opgaver på samme tid
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Personlige kvalifikationer: 

Som person er du energisk og pligtopfyldende. Du arbejder struktureret og grundigt med dine ting, og du er selvigangsættende med et højt energiniveau og evner at finde pragmatiske løsninger til komplekse problemer samt arbejde under til tider korte deadlines.

Du motiveres af at have en varierende arbejdsdag, er positiv og har et godt humør. Du har en serviceminded tilgang til opgaverne, og du sætter en ære i, at dine ting er i orden. Endelig er det vigtigt, at du selvstændigt kan tænke med og udvikle virksomhedens supportfunktion.

Virksomheden tilbyder:

Du vil blive del af en voksende international virksomhed inden for et krævende og spændende domæne, som giver mange udfordringer og rige muligheder for personlig udvikling. Du vil indgå i et mindre team, hvor tonen er uformel med god plads til humor. Du tilbydes attraktive løn og ansættelsesvilkår. 


Hvem er Global Evolution Asset Management A/S?

Global Evolution Asset Management A/S investerer i statsobligationer i mindre udviklede lande også kaldet Emerging Markets (EM) eller højrentelande. Global Evolution blev grundlagt i 2007 af Søren Rump og Morten Bugge og er i dag Skandinaviens største dedikerede kapitalforvalter indenfor EM. Global Evolution er blandt andet kendt for en bæredygtig tilgang til investeringer i EM og er anerkendt som en af de førende eksperter i verden indenfor området. Global Evolution sætter fokus på bæredygtige investeringer, som skal løfte mindre udviklede nationer ud af fattigdom.

Du kan læse mere om Global Evolution her: https://www.globalevolution.com