Projektleder til dao

Projektleder til dao

Vi søger på vegne af vores kunde, dao, en dygtig projektleder, der er klar til at navigere gennem og bidrage til virksomhedens rivende udvikling. Er du klar til at anvende din erfaring og ekspertise inden for projektledelse i daos nyetablerede Portfolio Management Office? Så er dao er allerede godt i gang med flere spændende projekter og er på udkig efter et nyt medlem til deres team.

Om teamet

Du kommer til at indgå i en nyoprettet afdeling, hvor du får til opgave at drive nye og/eller igangværende projekter. Du skal samarbejde med deres Chef for Portfolio Management Office og de øvrige to projektledere. Projekterne varierer i størrelse og omfang, og du vil i høj grad komme til at præge dine egne projekter og kunne påvirke måden de skal arbejde med projekter på fremover.

Du vil komme til at rapportere direkte til deres nyansatte PMO-chef, og din primære arbejdsplads vil være på et af vores hovedkontorer enten i Rødovre eller Vejle. Der vil dog være nogen rejseaktivitet indenfor Danmark, da dao har kontorer flere steder i landet.

Om jobbet

Som projektleder vil du få ansvaret for et eller flere projekter alt efter størrelse af projekterne, og du vil efter grundig oplæring få meget frie hænder til at drive dine projekter indenfor rammerne af daos projektgovernance sammen med projektejeren og projektdeltagerne. Fokus vil være på at sikre leverancer i høj kvalitet på tværs af dao, og de ser gerne, at du både kan komme med input til projektmodel og drive dine projekter efter den.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder vil være:

 • sikring af, at projektopgaven løses inden for aftalt tid, kvalitet, projektøkonomi og ressourcer
 • udarbejde projektbeskrivelse og milepælsplan
 • planlægge projekter via nedbrydning (Work Breakdown Structure) i Jira
 • lede projektarbejdet via faste projektmøder og motivere og inspirere projektdeltagere
 • rekruttere kvalificerede projektressourcer via styregruppe
 • indkalde til styregruppemøder, udarbejde styregruppemateriale, udsende referater, føre beslutningslog m.v.
 • gøre styregruppen opmærksom på ethvert forhold, der kan have negativ indflydelse på projektets muligheder for at overholde aftalte rammer
 • foreslå løsninger/kursændring, hvis projektet er nødt til at afvige fra aftalte rammer
 • afklare med både projekt- og styregruppe, når projektet er klar til at overgå fra en fase til den næste inkl. sikring af, at nødvendige ressourcer er klar og aftalte leverancer er på plads
 • sørge for, at der løbende kommunikeres om projektet i alle relevante fora
 • sikre fremdrift og resultater og rapportere disse via statusrapporter i Confluence
 • oprette og vedligeholde risklog i Confluence samt arbejde med mitigerende handlinger ift. identificerede risici
 • dokumentere projektet i Confluence inkl. dokumentation fra evt. eksterne leverandører
 • sikre overholdelse af daos projektgovernance

Om dig

dao leder efter en person med minimum 5 års erfaring med gennemførelse af større projekter, især IT-projekter, men også gerne produktionsrelaterede projekter. Det forventes derudover, at du har dokumenterede projektresultater og erfaring med projektleverancer baseret på PRINCE2-/PMI-metoder. Du bør have kendskab til agil projektledelse, f.eks. SCRUM og IT-teknisk indsigt og erfaring med at etablere strukturerede kravspecifikationer for forskellige typer af projekter.

De forventer, at du har en meget struktureret arbejdsform, er vedholdende, og at du har gode formidlingsevner både i skrift og tale, som kan anvendes på alle niveauer i en virksomhed. Kendskab til logistikbranchen er en fordel.

Personlige egenskaber: nysgerrig, godt humør og evnen til at arbejde konstruktivt og med fokus på løsninger – også i pressede situationer

Da de har medarbejdere med forskellige nationaliteter, er det afgørende at du taler og forstår dansk og engelsk.

Hvad tilbyder dao

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, der står midt i en forandring, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg og gøre en forskel. De sætter en dyd i at levere en høj kvalitet, og gennem deres flade struktur søger de at give frihed under ansvar og fleksibilitet til dem, der ønsker det. Desuden er kulturen kendetegnet af gode kollegaer og teams som hjælper og støtter hinanden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Om dao

dao er en danskejet virksomhed, som leverer pakker, aviser, breve og magasiner direkte hjem i kundernes postkasser eller til en pakkeshop efter kundens ønske. I dao står tiden aldrig stille! De er mere end 1200 medarbejdere, fordelt på 2 hovedkontorer i Vejle og Rødovre, 4 terminaler og mere end 35 distributionscentre fordelt udover hele landet, der sammen med eksterne samarbejdspartnere sikrer, at produkterne kommer sikkert frem i hele Danmark, mens kunderne sover. Det har de gjort 365 dage om året i mere end 100 år.

dao leverer pakker, breve, aviser og magasiner til mere end 300.000 modtagere, 4000 forhandlere og 1200 pakkeshops, alle ugens 7 dage.

dao er ejet af JP/Politikens Hus, JFM samt Berlingske Media.