Full Stack Udvikler til Intellis A/S

Recruit IT søger en Full Stack Udviker til vores kunde Intellis A/S.

Brænder du for at arbejde med de nyeste nye teknologier i et team, som skaber forandring og værdi for kunderne? I en innovativ virksomhed med højt til loftet?

Forventninger til dig

Vi forventer, at du har en naturlig interesse i løbende at holde dig opdateret på seneste teknologier og arbejdsmetoder. At du er villig til at lære nyt og måske også kan lære fra dig.

Du kommer til at arbejde på projekter, der spænder over en bred teknologistak.

Har du erfaring med front-end udvikling i React/TypeScript og back-end udvikling i .NET/C#? Har du interesse i at arbejde med udvikling i en micro-service arkitektur, på en moderne teknologistak, i et agilt miljø sammen med dygtige kolleger, så er et udviklerjob i Intellis måske noget for dig.

Du har ca. 3 års erfaring og en længere videregående uddannelse indenfor softwareudvikling/computer science, hvor du har erhvervet dig en solid vidensbase indenfor moderne softwareudvikling.

Du brænder for at levere softwareløsninger, der overgår kundernes og brugernes forventninger og sætter nye standarder i markedet.

Din profil

Som person trives du med masser af ansvar og muligheden for at gå i dybden med dine projekter fra idéstadie til færdigt produkt. Dine kommunikationsevner er i top, og du er god til at motivere og argumentere i et miljø, hvor der altid er mindst én, som har en anderledes vinkel end dig. Du skal være indstillet på at fungere i et åbent kontorlandskab, hvor man hjælper og sparrer med hinanden om ekspertiser og kompetencer.

Intellis tilbyder

Fantastiske kollegaer, tid til sparring og snak samt et højt fagligt niveau, hvor du i høj grad får ansvar for egne opgaver og dine input tages til efterretning.

Kollegialt samvær og god stemning på kontoret vægtes højt med blandt andet fredagsbar og andre sociale aktiviteter. Her er plads til grin og sammenhold samtidig med, at man knokler mod et fælles mål.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Om Intellis:

Intellis A/S er skabt af de to tidligere ejere af Comcare A/S sammen med andre kolleger. Vores mål er at skabe de mest brugervenlige løsninger indenfor e-procurement, der er udviklet med den nyeste teknologi, for på den måde at give vores kunder størst frihed og medindflydelse. Se mere her: https://intellis.dk/