Solution Consultant til IT Forum Gruppen

Motiveres du af gode kolleger og infrastruktur fra øverste hylde? Og har du lyst til at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega. 

For vores kunde, IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren IT-systemkonsulent med gode faglige såvel som sociale kompetencer og en naturlig lyst til at være en del af et ambitiøst team.

IT Forum Gruppen leverer en bred vifte af it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af deres kunder. Med fokus på at kunne servicere kunderne bedre, er konsulentforretningen organiseret i kundeteams med et stærkt samarbejde konsulenterne imellem.

Hvad kan du forvente i stillingen?

Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med it-infrastruktur og som systemkonsulent generelt, og har arbejdet med hybridløsninger omkring Microsoft 365 / Azure.

Afhængigt af dine kompetencer vil du få opgaver inden for følgende arbejdsområder: 

 • Installering og administrering af Microsoft 365 produkter
 • Migrering fra ”on premise” til Microsoft Cloud produkter
 • Endpoint deployment med Microsoft Intune/Azure
 • Hybride miljøer med Office 365 og Exchange
 • Implementering af ”Modern Workplace” løsninger
 • Konfiguration og administration af Microsofts server/klientprodukter
 • Generel fejlfinding på server, klienter, printer og netværk 

Du vil være en del af en gruppe dedikerede mennesker, der med et positivt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derudover tilbyder IT Forum Gruppen fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning samt videreuddannelse og certificeringer.

Hvem er du?

Du er fagligt dygtig og kan dokumentere flere års praktisk erfaring. Derudover sættes der stor pris på følgende personlige egenskaber:

 • Du er motiveret til kontinuerligt at lære nyt og udvikle dine kompetencer
 • Du yder et højt serviceniveau over for kunderne, arbejder struktureret og har en god evne til at afslutte opgaverne
 • Du kan selvstændigt rådgive dine kunder, og du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor kunden forventer en hurtig løsning på lige netop deres problem
 • Du en stærk holdspiller, der formår at etablere relationer og aktivt understøtte dit team – selv når det går stærkt
 • Du forstår vigtigheden af at koordinere og søge sparring, når opgaven vinder ved det
 • Det er et krav, at du har kørekort til almindelig personbil. Endvidere er det et krav, at du taler og skriver dansk 

______________________________________________________________________________________

Om IT Forum Gruppen

IT Forum Gruppen har over 30 års erfaring med it-infrastrukturløsninger til det danske erhvervsliv. På de tre årtier har teknologien ændret sig radikalt, men deres grundlæggende filosofi er den samme: Gode relationer og et nært samarbejde skaber de bedste vilkår for et velfungerende, effektivt og sikkert it-setup. IT Forum Gruppen beskæftiger ca. 150 medarbejdere, som fra deres afdelinger i Aarhus, Odense, Herning og Ballerup servicerer knap 1.000 virksomheder i SMV. 
IT Forum Gruppen har eget datacenter, der er Danish Cloud Community certificeret og placeret i Aarhus med co-lokation i Esbjerg. 

Du kan læse mere om IT Forum Gruppen her