Netværks- og integrationsspecialist til Amgros

For vores kunde, Amgros I/S, søger vi en Netværks- og integrationsspecialist.

Vil du være en del af en virksomhed, der i den grad kan stå på mål for den gode medarbejdertrivsel? Har du lyst til at sørge for sikker netværks- og firewalldrift og samtidig dykke ned i tekniske udviklingsprojekter? Og drømmer du om et job, hvor ansvar går hånd i hånd med mulighederne for at udvikle sig? Så er stillingen som Netværks- og integrationsspecialist sikkert noget for dig.

Styrk Amgros ́ tekniske platform og forretning

Som deres nye kollega får du ansvar for at sikre en sikker og stabil netværks- og firewalldrift.

Du vil komme til at arbejde med en god blanding af opgaver såsom support, rapportering, drift og vedligehold af et velfungerende Microsoft-miljø, mens du samtidig udvikler og implementerer nye teknologier og funktioner. Mere konkret bliver dine primære opgaver:

  • Firewallkonfiguration og drift
  • Netværkskonfiguration og drift
  • Monitorering
  • Microsoft serverkonfiguration og drift
  • Second level support

Et team, der skaber værdi for vores sundhedsvæsen

Du kan se frem til at blive en del af teamet IT-drift og support, hvor du får 6 kolleger. Samtidig indgår du i IT-afdelingen, der består af i alt 26 kolleger mellem 24 og 65 år. IT-afdelingen står for den informations- og kommunikationsteknologiske innovation og udvikling hos Amgros og arbejder med projekter, der skaber værdi i forsyning, fremstilling og anvendelse af lægemidler.

Dit team fungerer som ”single point of contact” for Amgros’ brugere, hvor vi hver dag hjælper dem med at løse en lang række IT-opgaver.

En unik kultur med trivsel i centrum

Amgros byder dig velkommen til en hverdag med en afslappet kultur på en rar og professionel arbejdsplads, hvor alle hjælper alle.

Her vil du hurtigt opleve, at de har fokus på anerkendelse, faglig udvikling og balance mellem arbejde og privatliv. De ved nemlig, at arbejdstrivsel er afgørende for et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

De tilbyder attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, mulighed for op til 2 ugentlige hjemmearbejdsdage samt naturligvis løn efter kvalifikationer.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

  • Der er mange indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har en uddannelse som datatekniker, netværksspecialist eller lignende.
  • Det kan også være, at du er autodidakt, eller at du har en professionsbachelor inden for IT – og du kan være nyuddannet, så længe du har gåpåmod.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med de fleste Microsoftteknologier.
  • Du har lyst til at arbejde med nye teknologier og systemintegration.

Derudover håber vi, at du er rummelig og struktureret, og at du har lyst til at udvikle din faglighed i fællesskab.

Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Hvem er Amgros I/S

Amgros er sat i verden for at skabe forudsætninger for mere sundhed. Vores vigtigste opgave er sammen med sygehusapotekerne at sikre, at de nødvendige lægemidler er til rådighed for patienter på de offentlige danske sygehuse. Til rette tid, på rette sted og til rette pris, og med miljøet for øje. Det gør vi ved at tilrettelægge og gennemføre udbud og indkøb for vores ejere i de danske regioner.

Grundighed er en del af vores DNA. Præcis lige som arbejdsglæde. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Vi er en organisation, der til stadighed er i bevægelse og ønsker at være på forkant. Det kræver både mod og nysgerrighed at få tingene til at lykkes. Amgros er for dig, der har lyst til at gøre en forskel og vil have det bedste ud af dit arbejdsliv.

Se mere på www.amgros.dk