IT konsulent til MB Solutions

Motiveres du af at arbejde med moderne teknologi indenfor infrastruktur? Er du diplomatisk og nyder du med tålmodighed, at supportere og guide kunder? Og kunne du tænke dig at blive en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi og gode muligheder? Så er du måske MB Solutions’ nye kollega.

For vores kunde, MB Solutions, søger vi en erfaren IT konsulent, der motiveres af en varierende hverdag med onsite opgaver hos en række af deres spændende kunder i hovedstadsområdet.

MB Solution er en innovativ IT virksomhed, der er specialiseret i etablering og drift af en effektiv og sikker IT infrastruktur baseret på Microsoft Azure. De optimerer IT infrastrukturen hos en lang række kunder – alle med en moderne strategi om cloud first.

Dit job bliver, i tæt samarbejde med MB Solutions øvrige specialister, at sørge for, at MB Solutions’ kunder har en effektiv og sikker IT infrastruktur og drift.

Ansvaret i stillingen som IT konsulent omfatter slutbruger-kommunikation, fejlfinding, identifikation af IT-behov, support til patching, systemopdateringer efter behov og daglig support af pc'er, printere og netværk. Alt sammen primært onsite hos kunder, der befinder sig i hovedstadsområdet.

Om dig:

Vi søger en IT konsulent med stærke tekniske og relationelle kompetencer og ikke mindst god forretningsforståelse.

Herudover kan den ideelle kandidat nikke genkendende til:

 • En uddannelse som IT-supporter, datatekniker eller flere års erfaring med support
 • Motiveres af at yde god service og tage ejerskab
 • Erfaring med support af Office-produkter, Windows, macOS, brugeradministration og teknik relateret til arbejdspladser
 • Erfaring med Active Directory, Azure, Citrix, System Center Configuration Manager (SCCM), SharePoint
 • Kendskab til ITIL
 • Kan begå sig på dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Løsningsorienteret, vedholdende og har en pragmatisk tilgang til dine opgaver
 • Kørekort

Du tilbydes
MB Solutions tilbyder en arbejdsplads med et stærkt sammenhold, uformel tone og frihed under ansvar. Virksomheden tæller ca. 35 kolleger og sætter en ære i kort vej fra tanke til handling og en agil hverdag til gavn for både kolleger og kunder. De fleste kolleger sidder på kontoret i Vejle og et mindre team er placeret i indre København – hvor denne stilling får base.

De holder til i moderne kontorfaciliteter med god kantineordning, fitness mm.

Du får en udfordrende og afvekslende hverdag med mange muligheder for opkvalificeringer – herunder certificeringer. Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi og en række forskellige løsninger og kunder.

Herudover tilbydes du:

 • Stor indflydelse på dit job
 • Mulighed for at udvikle dine tekniske og personlige kompetencer, herunder mulighed for nye certificeringer
 • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold i moderne omgivelser
 • En organisation i vækst med lav medarbejderomsætning
 • Et fælles fokus på at levere kvalitet og et godt arbejdsmiljø

__________________________________________________________________________

Om MB Solutions

MB Solutions er langt fra en traditionel hostingvirksomhed. De går forrest omkring ambitiøse cloud-løsninger og de var den første mellemstore hostingvirksomhed i Nordeuropa, der blev optaget i Microsofts Cloud Migration Program.
Det gav en vis genlyd i branchen, at MB Solutions besluttede for at nedlægge deres egne datacentre. Blandt andet blev deres case nævnt på Microsofts store internationale konference, Microsoft Ignite i 2018.
Læs mere om MB Solutions her