Erfaren senior utvecklare till Computas Malmö

Vi söker en erfaren och engagerad senior utvecklare som vill bli en del av utvecklingsteamet hos Computas Malmö. Som en del av teamet kommer du att spela en avgörande roll för att höja kvaliteten på deras arbete och bidra till utvecklarnas och teamets framsteg. Du kommer också att vara involverad i deras agila transformation som matchar Computas vision och hjälpa dem att vinna upphandlingar och projekt.

För att lyckas i rollen bör du vara en senior utvecklare med starka kunskaper inom både back-end och front-end-utveckling. Du bör ha bevisad erfarenhet av att arbeta både i team och självständigt. Det är också viktigt att du trivs i en "startup-kultur" där samarbete och att använda dina kompetenser inom olika områden är betydelsefullt.

Med över 35 års erfarenhet har Computas en stark position på marknaden. De vinner ständigt nya uppdrag inom både offentlig och privat sektor, där de arbetar med meningsfull teknologi som gör skillnad. De betraktar sig själva som en utmanare som hjälper sina kunder att förbättra, förenkla och inspirera!

Varför Computas Malmö?

  • Du kommer att bli en del av ett företag som ägs av sina anställda och har en unik företagskultur.
  • De har en stark och ambitiös arbetsmiljö med hög takhöjd.
  • De har en generös individuell budget för kurser och kompetensutveckling, samt olika gemensamma fackliga aktiviteter.
  • Du kommer att arbeta med meningsfulla lösningar inom både privat och offentlig sektor.
  • De har över 300 skickliga kollegor i Oslo, Köpenhamn, Malmö och Bukarest (Rumänien), och de har gemensamma fackdagar och sociala sammankomster där alla anställda samlas.

Din profil och tekniska kompetenser:

  • En högre utbildning inom relevant område.
  • Flytande svenska/engelska som arbetsspråk.
  • En Computas-medarbetare kännetecknas av att gå den extra milen för att förstå funktionella problem och gillar att dela sin kunskap med andra. Vi tror att jobbet ska vara både intressant och trevligt.
  • Erfarenhet av att arbeta med Java/.Net/Python
  • Erfarenhet av att arbeta med React/Angular

Computas är ett medarbetarägt företag med en unik företagskultur. De har ett starkt och ambitiöst fackligt nätverk med hög takhöjd. Hos dem får du möjlighet att utvecklas genom en individuell budget för kurser och kompetensutveckling, samt delta i olika gemensamma fackliga aktiviteter. De arbetar med samhällsviktiga lösningar och teknologi inom både privat och offentlig sektor. Deras kontor är centralt beläget i Malmö med kort avstånd till allt du behöver.