Business Support Consultant

Motiveres du af stærk teamkultur, et højt serviceniveau og ansvar? Og forstår du at fejlsøge teknisk og tage ejerskab? Så er du måske den kandidat vi leder efter for vores kunde, BDO IT i Aarhus.

For vores kunde, BDO IT, søger vi en Business Support Consultant til deres kompetente team i Business Support, der supporterer og servicerer partnere og kolleger bredt i BDO.

BDO IT tæller i alt ca. 30 gode og kompetence kolleger fordelt mellem Operations, Solutions & PMO, Compliance og Business Support. Heraf er ca.10 kolleger organiseret i Business Support, der dækker alt fra 1st line support til backend server support omkring en bred vifte af komplekse produkter og services i BDO.

Om rollen

Vi leder efter dig, der fra et relationelt udgangspunkt formår at yde kompetent teknisk service og support til kolleger bredt i hele BDO.

Du tilbydes en attraktiv rolle med indflydelse, ansvar og gode muligheder for faglig udvikling. Herunder at indgå i et kompetent team af kolleger, som løfter i flok. Rollen indeholder følgende ansvarsområder og opgaver:

  • Håndtering af henvendelser/tickets
  • Teknisk fejlsøgning
  • Ejerskab af incidents
  • Koordinering på tværs i IT
  • ITIL

Om dig

Den rette kandidat kan, udover at få blod på tanden af ovenstående opgaver, se sig selv i en serviceminded og ansvarsfuld rolle i relation til den samlede forretning i BDO.

En teamplayer med teknisk baggrund indenfor IT infrastruktur vurderes at være afgørende for denne rolle samt en inddragende tilgang. Herudover kan den ideelle kandidat formentlig sætte flueben ved følgende:

  • Relevant IT-uddannelse, fx IT supporter, Datateknikker eller lign.
  • Kendskab til ITIL
  • Selvstændig og ansvarsbevidst
  • En god teamplayer
  • Serviceminded tilgang til både opgaver og kolleger

_____________________________________________________________________

Om BDO

BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og mere end 110.000 ansatte på verdensplan. Hos BDO bliver du en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver. Fælles for BDO er, at alle arbejder hen mod at efterleve strategien ”Mennesker der hjælper mennesker med at opnå deres drømme”. Både dine egne-, kollegernes-, kundernes- og forretningens drømme. BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer.