Advanced Planning System Specialist til Fertin Pharma

Er du skarp i kommunikationen, og brænder du for at arbejde med IT og data? Så får du her en unik mulighed for at blive specialisten på Fertin Pharmas nye E2E-planlægningsværktøj, som vil forbedre og effektivisere planlægningen af hele organisationens værdikæde.

Fertin tilbyder

Du bliver en del af en global virksomhed, hvor der investeres massivt for at sikre, at man fremadrettet rider videre på den bølge af vækst, som man har oplevet de senere år. Samtidig vil du opleve en stolt kultur, hvor man ikke har glemt familieånden og de traditioner, man sammen har opbygget siden Holger Sørensen grundlagde Vejle Caramel- og Tabletfabrik i 1915. Fertin er verdens største B2B leverandør af medicinsk tyggegummi og har en omsætning på 1 millard kroner. I Vejle er man ca. 800 medarbejdere.

Lønrammen er attraktiv og af goder kan nævnes: Firmabetalt internetopkobling, mobiltelefon, pensionsordning, kantineordning, frugtordning, massør samt en aktiv personaleforening.

Fertin ønsker at integrere den langsigtede planlægning dybere i de andre aspekter af virksomheden. For at støtte dette søger vi en specialist, som kan at hjælpe med at implementere, ankre og kontinuerligt forbedre de værktøjer, som planlæggere og andre nøgleinteressenter i organisationen bruger. Rollen vil være en del af S&OP-teamet, som er nyetableret under finansafdelingen.

Rollen og opgaver

• Deltage i implementeringen af Fertins nye E2E-planlægningsværktøj og drive løbende forbedringer samt sikre processer og stamdata

• Sikre datavaliditet, der bruges i planlægningsværktøjet

• Implementere og forankre BI-rapportering i organisationen

• Åbne op for en datadrevet, agil Sales & Operational planning-proces, der muliggør beslutningstagning baseret på faktuelle oplysninger

Din profil

Gode samarbejdsevner er en del af dit DNA, og du er dygtig til at opbygge tillid til interessenter på alle niveauer af Fertin Pharma. Du er teknisk minded, analytisk og har drive og gode kommunikationsevner. Din interesse for IT og data kombineret med din tålmodighed til at dykke ned i systemer vil hjælpe dig til hurtigt at få succes i denne stilling.