IT-Sikkerhedsansvarlig til spændende virksomhed i Kronjylland

Vores kunde ønsker at være anonym i den indledende fase. Vi oplyser gerne navn og relevante informationer ved interesse.
Som IT-Sikkerhedsansvarlig vil du arbejde med IT-sikkerhedsarkitektur og etablere et tæt samarbejde med teamet af løsningsarkitekter. Du vil få en bred berøring i både IT og forretningsorganisationen og med din viden, sikre et højt niveau af sikkerhed i de daglige opgaver og processer.

Vi har udfordringerne, du har viden og vilje

At kunne kommunikere og interagere med stakeholders på alle niveauer i forretningsorganisationen vil være en nødvendig kompetence og noget du har indgående erfaring med. Arbejdsopgaverne i IT-Sikkerhed spænder vidt og omfatter blandt andet udarbejdelse af IT-sikkerheds governance, awareness-træning, opfølgning på sikkerhedshændelser, implementering og opfølgning på sikkerhedsprocedurer og kontroller.

De primære opgaver

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Udarbejde og præsentere sikkerhedsrisikovurderinger, sårbarhedsanalyser og løbende drive IT-sikkerhedsreview
  • Rådgive udviklingsprojekter og systemejere ift. IT-sikkerhed
  • Udarbejde krav til IT sikkerhedspolitikker, standarder, forretningsgange og instrukser
  • Hjælpe projekter og systemejere med at være compliant med gældende sikkerhedsstandarder
  • Forstå nye krav til forsynings og energibranchen (eks. NIS2) og kunne omsætte dem til IT-sikkerhedskrav i organisationen

Hvad kan virksomheden tilbyde?

Virksomheden tilbyder et spændende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar og med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet miljø. Virksomheden er i en god vækst og kan, udover en god lønpakke, tilbyde dig en arbejdsplads med medarbejdergoder såsom sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af koncernen.

Miljøet er uformelt, positivt og involverende med stort fokus på trivsel. Hver dag er de mere end 500+ engagerede medarbejdere, der arbejder for mere bæredygtige løsninger over hele landet, så de kan sætte et grønt aftryk på fremtiden. Vi håber, du har lyst til at blive en del af holdet!