Executive Assistant til spændende B2B Headsets- og IT-udstyrs leverandør

Er du ambitiøs og vil med på rejsen i en vækstvirksomhed med sund økonomi og gode udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, som er Globe Systems nye kollega. Du har måske haft dit første job eller er færdig/næsten færdig med din videregående uddannelse, og er klar til at bruge det du har lært!

Recruit IT søger lige nu en Executive assistant til vores kunde, Globe Systems, til deres afdeling i Aarhus. Stillingen som Executive Assistant indebærer en bred vifte af forskellige udviklingsmuligheder, du refererer direkte til Salgsdirektøren og dagene vil aldrig være ens. Hvis det lyder som noget for dig, så læs videre!

Rollen
Stillingen som Executive Assistant vil indebære arbejdsopgaver indenfor projektledelse, product management og forretningsanalyse. Der vil løbende dukke ad-hoc opgaver op, der kræver enten akut handling eller en mere analytisk tilgang. Der vil være mulighed for løbende overdragelse af ansvar, og derfor vil læringskurven være stejl, hvorfor det har afgørende betydning, at du som person har læringslyst og er sulten efter ny viden. Du vil få et spændende og alsidigt job, hvor du kommer tæt på beslutningerne og er med til at øge kvaliteten i hverdagen. Der er et højt niveau af vidensdeling på tværs af opgaver og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling i jobbet.

Din profil, kvalifikationer og kompetencer

  • Du er god til at have mange bolde i luften
  • Du er initiativrig og god til at tage ansvar
  • Du trives i en travl hverdag med alsidige og forskellige arbejdsopgaver
  • Du har en højere kommerciel- eller semiteknisk uddannelse
  • Du er samarbejdsorienteret og kommunikativ som person
  • Du er selvstændigt tænkende, handlekraftig og vil gerne gå forrest

Globe Systems tilbyder
Virksomheden tilbyder en platform hvor din udvikling som medarbejder bliver prioriteret, og du vil få lov til at bruge dine færdigheder og tage del i hvilken retning du ønsker at bevæge dig i. Globe Systems sætter pris på et stærkt kollegialt fællesskab både socialt og fagligt for at sikre en fælles organisatorisk identitet.


Om Globe Systems
Globe Systems A/S er førende leverandør af møderumsløsninger, headset og dikteringsudstyr. Vores primære kundegruppe findes blandt de 1.000 største virksomheder/stat/kommuner, hvor vores markedsandel inden for headsetløsninger ligger på +35% – målt på både kunder og omsætning.

Globe Systems A/S har en årlig omsætning på et 3-cifret millionbeløb og har selskab i Norge, Sverige og Finland, hvorigennem vi leverer og servicerer en del danske virksomheders nordiske filialer og datterselskaber i de respektive lande. Globe Systems A/S har været Gazelle virksomhed adskillige gange senest i 2022 og Succes Virksomhed i 2019 (SparNord/BDO). Vi har i løbet af de seneste år modtaget en række performance og excellence priser på dansk, nordisk og europæisk niveau fra Jabra, Plantronics og Poly. Vi lægger vægt på at levere den helt rigtige løsning til vores kunder og vi er stolte af altid at yde professionel og tillidsvækkende rådgivning og service.