Backend Developers til EnergiData

Energieffektivisering har aldrig været vigtigere, og efterspørgslen er stor. Derfor søger vi på vegne af EnergiData Backend Developers til Team Central Services & Datascience, en del af IT-udviklingsafdelingen, som har til huse i Køge.

EnergiData er et dansk softwareselskab, der udvikler og leverer platformen MINENERGI2 i Danmark og Internationalt. Med MINENERGI2 samles og overvåges data fra fjerneaflæste målere ude hos kunderne, med det formål at effektivisere og reducere energiforbruget. Det sikrer kunderne gode energibesparelser i deres ejendomme, både i kroner og ører, og på deres CO2 regnskab og har dermed også et vigtigt bidrag til fremtiden.

IT-udviklingsafdelingen er vokset kraftigt de seneste år og der er stadig behov for yderligere kompetencer. IT-udviklingsafdelingen er funktionsopdelt i 3 teams: Team MinEnergi2, Team CSDS og det nyoprettede Team Product Development.

Om jobbet som Backend Developer
Dit hovedfokus bliver primært:

 • At udvikle og videreudvikle EnergiDatas services i Node.js/TypeScript
 • At bidrage til udvikling af nye funktioner i samarbejde med frontend-udviklere og øvrige interessenter
 • At være med til at sikre kvaliteten, sikkerheden og skalerbarheden af EnergiDatas services

Teknologier

 • Typescript, Node.js, .NET / C#, MSSQL, PostgreSQL, Docker, Kafka, AWS

Om dig og dine kvalifikationer
Vi ser gerne at du:

 • Har flere års erfaring med backend udvikling
 • Har erfaring med at udvikle services i en microservice arkitektur
 • Har viden om containere (docker / kubernetes el.lign.)
 • Har erfaring med udvikling af REST API’er
 • Har gode engelskkundskaber i både skrift og tale
 • Kan bevare overblikket og samtidigt have styr på alle detaljerne
 • Motiveres af ansvar, samarbejde og udpræget holdånd

Sidst, men ikke mindst… Du vil i stillingen opleve en høj grad af selvstændighed, og det er derfor vigtigt, at du er stabil og motiveres af frihed under ansvar. Det er ligeledes afgørende, at du har et stort drive, og du er i stand til at tænke langsigtet uden at miste fokus på de kortsigtede resultater. EnergiData oplever stor vækst og der kan derfor forventes lejlighedsvist højt arbejdstempo.

Derudover bliver der bliver sørget for, at du er klædt godt på til at varetage opgaven, og for at give dig alle de nødvendige redskaber til din dagligdag. EnergiData har et træningsforløb, der giver dig ekspertise indenfor energieffektivisering og introducerer dig til arbejdsprocesserne.

Hvilken fremtid venter dig?
Du bliver en del af en virksomhed i kraftig vækst, og et marked indenfor PropTech der er i udvikling. Summen er en stilling, hvor du får rig mulighed for at udvikle din faglighed og dine kompetencer, og hvor du i dit arbejde gør en forskel for EnergiDatas kunder, og i sidste ende for en bedre fremtid for vores klima.

Du er i høj grad med til at præge din hverdag, som primært foregår på kontoret i Køge – med plads til fleksibilitet og lejlighedsvis hjemmearbejde. Du får gode kollegaer og bliver en del af en organisation, som bygger på samarbejde, ansvarsfølelse og tillid. EnergiData prioriterer sociale arrangementer og tilbyder kantine-, sundheds- og pensionsordning.

Om EnergiData
EnergiData har specialiseret sig i energiovervågning, hvorved de typisk hjælper deres kunder med at reducere deres energiomkostninger med 10 – 30 %. Det betyder, at deres kunder opnår en betydelig reducering af deres CO2-udledning, hvilket bidrager positivt til kundernes bæredygtighedsdagsorden.

Energiforbruget overvåges i mere end 8.000 ejendomme via energistyringssystemet MINENERGI2. Ved hjælp af MINENERGI2 skabes der overblik over energiforbruget og det kan bruges til benchmarking, nøgletal, overvågning og alarmering af energiforbruget i deres ejendomme.

EnergiData beskæftiger 50 medarbejdere med udgangspunkt i Køge og har siden 2008 været ejet af OK-koncernen.