IT Projektleder til MT Højgaard

For vores kunde, MT Højgaard Holding, søger vi en dygtig IT Projektleder til deres IT-afdeling.

Brænder du for at arbejde med projektledelse i spændingsfeltet mellem forretning og IT? Har du en agil tilgang til dine projekter? Vil du være med til at understøtte MT Højgaard Holdings forretning i de mange alsidige projekter de arbejder med?

Koncern IT hos MT Højgaard Holding søger en erfaren, alsidig og selvkørende IT projektleder, som kan drive både klassiske store og små udviklingsprojekter. Projekterne kan være udviklingsprojekter såvel som infrastruktur projekter.

Du bliver del af en IT-afdeling med højt fagligt niveau, i en uformel organisation og hverdag, hvor der fokuseres på agile tilgange i udførelse samtidig med god styring af projekter. Du vil få tilhørsforhold i IT-Udvikling, som består af PMO og Application Management, og referere direkte til IT-udviklingschefen.

MT Højgaard Holding søger en projektleder, som ikke er bange for at dykke ned i materien og som forstår og kan agere inden for traditionelle IT-projektledelsesmetodikker. Derigennem vil du bidrage til at sikre, at der leveres løsninger inden for den økonomiske ramme, i den rette kvalitet, og med den rette timing til brugere i hele MTH Koncernen. Sidst men ikke mindst arbejder de med PRINCEII Agile- inspireret projektmodel.

Du vil komme til at varetage opgaver såsom:

• Ledelse og styring af projekter fra idé til implementering

• Behovsafklaring og rådgivning i forhold til projekter, processer og tekniske løsninger

• Udarbejdelse af projektoplæg, herunder behovsafklaring, beskrivelse af projektbegrundelser, scope og estimater

• Gennemføre analyser og udarbejde eksekverbare anbefalinger

• Styring af fremdrift, økonomi og kvalitet

• Udfærdigelse og opfølgning på projektplaner, herunder afrapportering af status og planer

• Tæt samarbejde med projektstyregruppe og PMO

• Sikre høj kvalitet og robusthed i de implementerede systemer i samarbejde med drift og udvikling

Derudover får du mulighed for at arbejde med koncernens projektmodel og projektværktøjer og være med til at øge en agil tilgang.

Om dig som person forventer MT Højgaard Holding at du:

– Har en relevant videregående uddannelse.

– Er muligvis certificeret projektleder – gerne PRINCE II Agile eller andet

– Har 3-5 års erfaring med projektledelse

– Kan motivere projektdeltagere og leverandører til at yde deres bedste i en travl hverdag, hvor både udviklings- og supportopgaver skal tilgodeses

– Er selvstartende og i stand til både at eksekvere på en veldefineret opgave såvel som ud fra et forretningsmæssigt mål finde en passende løsning, opnå forretningsmæssig accept af denne og eksekvere på den

– Er en kreativ problemløser, med en udviklet situationsfornemmelse og positiv tilgang til opgaverne, som kan agere professionelt og konstruktivt i en verden der er under konstant forandring

– Har en struktureret tilgang til opgaver, med indførelse og brug af ”best practice” både ved implementering af nye løsninger og procesforbedringer i IT-afdelingen

________________________________________________________________________________________________

Om MT Højgaard Holdings

MT Højgaard Holding koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i Danmark og på udvalgte, internationale markeder.