Produktionsmedarbejder til højteknologisk start-up

SulfiLogger A/S, Risskov/Aarhus

Vil du som vores nye produktionsmedarbejder arbejde med banebrydende sensorteknologi til gavn for både klima og miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

SulfiLogger A/S er en højteknologisk virksomhed, der har taget hul på en spændende vækstrejse og lanceret en ny innovativ svovlbrintesensor til spildevandsbranchen over hele verden. Nu kan forsyningsselskaber installere sensorer i kloakken som løbende kan måle koncentrationen af svovlbrinte i selve spildevandet, hvilket er det stof der blandt andet skaber lugtgener fra kloakken. I fremtiden forventes desuden vækst og betydeligt salg til brancher, som fx naturgas og biogas, hvor sensorteknologien også har unikke fordele pga. uovertruffen robusthed i vanskelige miljøer.

Vi har rigtig travlt og derfor søger vi dig der har lyst til at spille en central rolle i vores sensorproduktion.

Dine opgaver
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i samling og indstøbning af sensorer fra start til slut. Derfor vil størstedelen af dit arbejde være at samle små delkomponenter (halvfabrikata) – der i sidst ende vil resultere i én af vores banebrydende sensorer.

Det er vigtigt at du trives med at udføre rutineopgaver, hvor der i løbet af arbejdsugen er stor afveksling mellem de forskellige arbejdstrin i processen. Montagen af de små emner kræver fingersnilde og en rolig hånd. Efter montage og indstøbning testes alle sensorer grunding i automatiserede opstillinger.

Der vil være en grundig oplæring i alle arbejdsopgaverne, og derfor forventer vi ikke at det er noget du har erfaring med fra tidligere. Du vil derfor indgå i vores tætte samarbejde, hvor vi hjælper hinanden.

Din profil
Din baggrund og erfaring er ikke afgørende. Det allervigtigste er at du er motiveret og har lysten til at være med på holdet. Hertil tænker vi også, at du:

  • Er grundig og omhyggelig og altid har øje for kvaliteten.
  • Trives med at følge en forudbestemt produktionsplan og har roen til det stillesiddende arbejde i længere perioder.
  • Er positiv, smilende og har fokus på det gode samarbejde.
  • Kan forstå enkle arbejdsinstruktioner skrevet på engelsk.
  • Har basale IT-kundskaber.

Endeligt er det vigtigt at du trives i en mindre og flad organisation med stort vækstpotentiale.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider og et meningsfyldt job med høj grad af afveksling. SulfiLogger er en ung start-up-virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor indbyrdes respekt. Vi sørger alle sammen for det gode arbejdsmiljø og hos os er tonen venlig og uformel – og det er vigtigt for os at vi har det sjovt sammen. Vi holder pauserne sammen – fx har vi formiddagspause kl. 9.30, hvor vi nyder et rundstykke og en god kollegial snak. Vi har desuden en frokostordning som alle medarbejdere er en del af.

Søg stillingen
Send din ansøgning ved at klikke på ”søg jobbet”. Din ansøgning behandles fortroligt og vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen kontakt CEO Søren Porsgaard på spo@sulfilogger.com eller 42 41 42 14.

Om SulfiLogger
SulfiLogger A/S er en højteknologisk virksomhed, der producerer og sælger en ny innovativ svovlbrintesensor til blandt andet spildevandsbranchen. Vi beskæftiger i dag 14 medarbejdere i Risskov og Lyngby. Vi er på en ambitiøs vækstrejse, hvor vi etablerer en helt ny standard inden for svovlbrintemåling til industrielle anvendelser.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt