BI Specialist til IFACT A/S

Recruit IT søger endnu en BI Specialist for vores kunde IFACT i Vejle, der vækster enormt lige nu.

Som BI Specialist vil du nørde med Business Intelligence, og du får alle roserne, når kunderne bliver præsenteret for dine flotte og brugervenlige rapporter og dashboards.

Rollen

Du får en helt central rolle i virksomhedens team på hovedkontoret i Vejle, hvor din primære opgave bliver at opbygge lækre og brugervenlige dashboards til forskellige virksomheder og brugere. Du holder kunden i hånden fra onboarding til løbende support og videreudvikling af deres BI-løsning på IFACTs platform. Du får derfor dyb indsigt i virksomhedens nøgletal og datakilder. Du formår at afkode kundens behov og opbygge en effektiv, logisk og struktureret teknisk løsning. Derudover hjælper du med at strukturere interne processer og forbedre den tekniske opbygning af virksomhedens dashboards.

Baggrund og kvalifikationer

Din baggrund er ikke afgørende. Det kan være, du har arbejdet som sælger af BI, IT-arkitekt, nørdet med teknik, eller måske har du en økonomiprofil?

Du har indgående kendskab til et eller flere af de gængse BI frontendværktøjer, og arbejder trygt i feltet mellem visuelt rapportdesign og opbygningen af datamodellerne bag. Hos IFACT laver man datamodeller i MS Azure SSAS og rapporter i Power BI.

Din profil

  • Du har grundlæggende interesse for kundens virksomhed og behov i relation til nøgletal og dataanalyser
  • Du arbejder selvstændigt og koordinerer selv dine opgaver i samarbejde med dine kolleger i backendudvikling og kunden
  • Du er udadvendt og kommunikativ og byder proaktivt ind med egen erfaring og løsningsforslag på problemer og udfordringer
  • Du har en kreativ og kunstnerisk side, du bringer i spil, så kunden får en wauw-oplevelse, når de ser deres dashboards
  • Du formår at holde fokus på en enkelt opgave, selvom du har mange forskelligartede opgaver i gang

OM IFACT

IFACT A/S er en selvstændig virksomhed under Jansson Gruppen A/S. Vi har udviklet en ”State of the Art” BI-platform i Azure samt kompetencer til udvikling af de fedeste rapporter og dashboards. Vores kunder abonnerer på en komplet BI-løsning, som vi driver og videreudvikler i tæt samarbejde med kunderne. Det kalder vi "BI as a service”.

Vi er en lille, men dedikeret, startup-organisation, der har alle fordele ved at indgå i en større koncern, og vi vokser hurtigt. Vores mission er at gøre BI tilgængeligt for de virksomheder, der ikke selv har kræfter til at etablere og drive en BI-løsning. Vores promise er, at vi tager et stort medansvar for kundens ultimative succes med BI.