Kvalitets & produktkoordinator til Carl. B. Feldthusen A/S i København

For vores kunde Carl B. Feldthusen A/S i København, søger vi en Kvalitets & produktkoordinator.

Vi søger en kompetent og nysgerrig kollega til et internationalt handelsmiljø, Du vil få en central rolle og blive en del af en organisation bestående af engagerede kollegaer, som alle arbejder i et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Der er rig mulighed for at tage ansvar og præge egen arbejdsdag og opgaver.

Vi er en troværdig og succesfuld virksomhed i vækst indenfor import og distribution af fødevarer fra store dele af verden. Vores kunder dækker bredt over grossister, fødevareproducenter og detailkæder.

Du vil indgå i et stærk team af meget kompetente kolleger. For den rette kollega er der rig mulighed for professionel udvikling. Målet er, alt efter dine forudsætninger, at du efter endt introduktion og oplæring, vil blive ansvarlig for vores BRC og HACCP.

Det er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Vi arbejder fleksibelt, så ønskes der ugentlige hjemmearbejdsdage vil det være en mulighed.

Du vil til at starte med blive introduceret i både salg, indkøb og logistikfunktionerne.

Du tilbydes et attraktivt job, hvor du bliver en del af et aktivt og passioneret team, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Dine opgaver / ansvarsområder:

  • Videreudvikling og vedligeholdelse af vores BRC-kvalitetssystem & HACCP
  • Ansvarlig for vores egne brands, stamdata i GS1 samt fødevarelovgivning og mærkning.
  • Kvalitetsdokumenter, eksterne såvel interne i forhold til vores kunder & leverandører.
  • Emballage udvikling i forhold til nuværende sortiment og vores ”carbon footprint”.
  • Sammen med den produktansvarlige, at produktudvikle på eksisterende og nye sortimenter.
  • Samarbejde med vores marketingsgruppe.
  • Mindre salgsopgaver, herunder ordrebehandling og messedeltagelse.

Rammer du ikke helt inden for skiven, men har gå- på- mod og en god kobling til nogle af ovenstående arbejdsopgaver, så send os endelig en mail eller gi´ os et ring.

Vi arbejder i ”Dynamic 365 Business central” samt Office 365.

Du skal hjælpe os med at yde støtte til hele vores team, kunder og leverandører, så der kan tages bedst muligt vare på et udbytterigt samarbejde med vores kunder, leverandører og andre eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er du?

Du kunne have en professionsbachelor i ernæring og sundhed inden for fødevare og ledelse, eller du har erfaring på anden måde fra en lignende stilling, gerne fra fødevarebranchen. Du er tillidsfuld, har gennemslagskraft og flair for at koordinere. Du arbejder struktureret, effektivt og er god til at prioritere dine opgaver. Du er en stærk teamplayer, trives med at tage ansvar, er empatisk og forfængelig i rollen som et troværdigt bindeled med hele din berøringsflade. Du skal kunne se dig selv i en mindre organisation, hvor der hersker en stærk holdånd, og hvor humøret er højt. Det vil være en fordel, hvis du har nogen erfaring fra et lignende job.

Du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau – både skriftligt og mundtligt.


Hvem er Carl B. Feldthusen A/S

Carl B. Feldthusen blev grundlagt i 1916, og vi er selvsagt meget stolte af vores lange tilstedeværelse i fødevarebranchen. Grundpillen i vores tilgang til vores kunder og leverandører er, at bruge vores viden til at skabe et moderne Feldthusen, som skaber værdi, vækst og tryghed for alle som handler med os.

Dialog mellem virksomheder og mennesker skaber innovation, vækst og værdi, og vi stræber derfor hele tiden efter at være forandringsvillige, ihærdige og forfængelige i alt, hvad vi foretager os. Med udgangspunkt i at vi alle er forskellige, og derfor har brug for forskellige løsninger, prøver vi dagligt at udfordre vores egne interne kompetencer. Derfor er medarbejderindflydelsen også meget stor hos os.

Du kan læse mere om os her: https://feldthusen.com