IT Manager til Risskov Rejser

Brænder du for ERP, IT-sikkerhed, stabil drift og tilfredse brugere, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der har flere spændende IT-projekter på vej, så er det måske dig, vi leder efter til at sætte retningen for den fremtidige IT-infrastruktur hos Risskov Rejser A/S.

For vores kunde, Risskov Rejser A/S, søger vi en IT Manager til at fortsætte udviklingen og driften af den samlede IT-platform. Du bliver en naturlig del af ledergruppen i Risskov Rejser A/S, med direkte reference til den administrerende direktør, og i øvrigt en central figur i den fortsatte positive udvikling af Risskov Rejser A/S.

Som IT-manager har du ansvaret for den overordnede IT-infrastruktur. Du skal sammen med den øvrige ledelse fastlægge den fremtidige IT-strategi, der understøtter de forretningsmæssige mål. Desuden vil du være strategisk sparringspartner og deltage i strategi- og forretningsudvikling sammen med ledergruppen.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og indimellem akutte opgaver, der kræver hurtig handling, og som ofte løses i samarbejde med virksomhedens IT-partnere.

Dine nøgleopgaver:

Som én dine primære opgaver, vil du skulle stå i spidsen for en opgradering af eksisterende ERP-løsning (AX 2009), samt nyt website.

Derudover har du ansvaret for:

 • Hardware, software og telefoni
 • Optimal brug af det eksisterende IT-Setup, – vedligeholdelse samt udvikling af IT-platforme
 • Website-platform og integrationer
 • Daglig IT-drift, dvs. oppetid er tæt på 100%
 • Valg af IT-partnere, udarbejdelse af kravsspecifikationer, kontraktforhandlinger, projektledelse, samt løbende kontakt og koordinering af opgaver på tværs af systemer og leverandører

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du er fagligt velfunderet, udadvendt og professionel med en grundig og løsningsorienteret tilgang til de opgaver, du får. Du er selvstændig, proaktiv og afsluttende, så tingene bliver gjort, og du har en lyst, evne og passion for at være ”hands-on”. Du har sandsynligvis nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du udover ansvaret for den samlede IT-infrastruktur, også har erfaring med ERP-systemer, opgraderinger, projektledelse og økonomistyring. Du sætter en ære i at overholde standarder og best practices. En systematisk tilgang til problemløsning og opgavestyring, er vigtigt for succes i rollen.

 • Du er en god kommunikator, og du trives i et job med mange relationer både til kolleger og leverandører, og du opleves som åben og tilgængelig.
 • Du kan udfordre Risskov Rejser på en konstruktiv og løsningsorienteret måde, samtidig med at du forstår og respekterer de tidligere valgte løsninger og processer.

Derudover forventes at du:

 • har en god forretningsforståelse og erfaring med projektledelse
 • er eksekverende i dit arbejde, er præcis, og ikke går på kompromis med kvaliteten
 • arbejder effektivt og struktureret
 • kan holde fokus og håndterer mange bolde i luften
 • behersker engelsk i skrift og tale

Hvad tilbyder Risskov Rejser?

Et job i en velfunderet professionel virksomhed med høje vækstambitioner i en yderst dynamisk og attraktiv branche, hvor Risskov Rejser er et veletableret og højt respekteret brand.

Virksomheden er ledet med et højt drive og med stor passion for udvikling, og for at nå de opstillede mål. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og med en flad ledelsesstruktur og en god stemning, hvor der træffes hurtige beslutninger.

Du får en høj grad af medindflydelse og en udstrakt grad af frihed under ansvar samt en masse skønne kollegaer med stærkt engagement. Din daglige arbejdsplads er i Randers og det forventes, at du har max. 45 min. i bil til Randers.

Her er tale om en stilling med stort ansvar og spændende perspektiver for personlig udvikling.

Om Risskov Rejser

De er specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder over hele verden samt individuelle, skræddersyede rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand

De sætter god kundeservice og høj kundetilfredshed i højsædet, er igen i god vækst og i konstant udvikling af rejser til nuværende og nye destinationer. Risskov Rejser har eksisteret siden 1993 og har centralt beliggende kontorer i Randers og København.

Du kan læse mere om Risskov Rejser her